Erasmus

Sincan Anadolu Lisesi Fark Yaratmaya Devam Ediyor!

Okulumuz Erasmus Plus Proje takımı, 4. Proje hareketliliğiyle bu kez TAM 12 öğrencinin hayatına dokundu.  Öğrencilerimiz 4 farklı ticari iş fikri için hazırlamış oldukları ''Pazar araştırması, anket çalışmaları, broşür, afiş '' gibi çalışmalarını çok uluslu gruplarla bir araya gelerek değerlendirme, güncelleme, iyileştirme faaliyetlerinde bulundular. Yoğun çalışmalar sonucunda 4 farklı, çok uluslu iş grupları hazırlamış oldukları sunumlarla ve çektikleri videolarla değiştirip geliştirdikleri iş fikirlerini farklı uluslardan uzmanlar, öğretmenler ve öğrencilerin oluşturduğu bir platformda sundular.

Geriye muhteşem tecrübeler, dostluklar ve anılar kaldı...

Ekm

Her geçen gün yeni başarılara imza atan Sincan Anadolu Lisesi bu kez de yürüttükleri Erasmus Plus Avrupa Birliği Projesi için Hırvatistan´da..

Öğrencilerimiz buldukları iş fikirlerini uluslararası platformda uzmanlar ve yabancı öğretmenler karşısında sundular. Sunum teknikleri ve çalışkanlıklarıyla yine en gözde takım Türk Takımı oldu.

Sonunda bir uzman  gözetiminde  4 ticari iş fikrinde karar kılan öğrenciler   her fikir için farklı uluslardan oluşan çalışma grupları oluşturdular.

Yine dolu dolu geçen , gururla döndüğümüz bir hareketlilik oldu. Gideceğimiz ülkeler henüz bitmedi.  Bekle bizi Avrupa, Sincan Anadolu Lisesi  geliyor!

Türkiye geliyor!

Mrt

Projenin koordinatör ülkesi Portekizde,  Türkiye ve diğer ortaklar projenin planlaması için biraraya geldiler.

Mrt

Transnational Business Group TBG (2014-2016). Sincan Anadolu Lisesi'nin, Avrupa Birliği Programları, Erasmus Plus Stratejik Okul Ortakları Projeleri kapsamında başvuruda bulunmuş olduğu Transnational Business Groups isimli projesi kabul edilmiştir. Projede Türkiye dahil olmak üzere, Hollanda,