Tübitak

16-17-18 Mayıs 2016 tarihlerinde okulumuz A Blok Giriş katında sergilediğimiz, öğretmenlerimizin koordinatörlğünde,öğrencilerimizin gerçekleştirdiği Bilimsel Araştırma Projeleri büyük ilgi gördü.Okul Müdürümüz Koray Yeter,İl Temsilcisi ve Proje Koordinatörü Matematik Öğretmenimiz  Özlem Öztaş´ın birlikte açılıını yaptığı sergiye TÜBİTAK temsilcisi.İl Milli Eğitim temsilcisi.öğrenciler,öğretmenler ve veliler katıldı. Temsilci öğrencilerimiz, sergiyi ziyarete gelenlere projelerini üç gün boyunca tanıttılar,anlattılar.

Öğrencilerimiz bu çalışmalarıyla,proje hazırlamanın süreçlerini görerek , bizzat yaparak öğrendiler ve böylelikle kendilerine güvenleri arttı.Gelecek yıl daha kapsamlı ve zengin içerikli projeler hazırlayacakları inancıyla,bu çalışmalarda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyor ve teşekkür ediyoruz.

Kas

Ankara Fen Lisesi başta olmak üzere pek çok öğrenciye proje danışmanlığı yapan Matematik Öğretmenimiz Mehmet ŞAHİN , Metematik, Fizik, Kimya ve Biyoloji öğretmenlerimize "Tübitak Proje Hazırlama Sunumu" yaptı.

Okulumuz,  TÜBÜTAK´IN 2016 yılı için düzenleyeceği "ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI"na başvurma kararı aldı. Proje koordinatörlüğünü Matematik öğretmenimiz Özlem ÖZTAŞ yapacak.