T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / SİNCAN - Sincan Anadolu Lisesi

İl Birincisi Badminton Takımımız Kaymakamlık Makamında !!!

 

2014-2015 Öğretim Yılı Ankara İl Birincisi olan Badminton Takımımızı İlçe Kaymakamımız makamında kabul ettiler.

 

 

12-13 Ocak 2015 tarihinde Liselerarası Genç Kızlar Badminton İl Müsabakalarında Okulumuz İl Birinciliğini almıştır.Kırşehirde düzenlenen yarışmalarda Bölge İkincisi olmuş.Fakat takımın bu sene yeni kurulması nedeniyle Erzincanda düzenlenen Türkiye şampiyonasında dereceye girememiştir. Beden Eğitimi Öğretmeni Kasım GÜNHAN I tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

 

 

Milli takım kaptanı Başak KILIÇ,takımımızı temsilen İlçe Kaymakamımız Salim DEMİR´e Badminton raket ve topu hediye etti. Kaymakamımız tebrikleri kabul ederek,Ankara İl Birincisi olan ve Türkiye Birinciliğine gidecek badminton takımımıza her türlü maddi ve manevi yardıma hazır olduğunu söyleyerek okul müdürümüz Koray YETER,takımdan sorumlu öğretmenimiz Kasım GÜNHAN ve badminton takımı öğrencilerimizi kutlayarak başarılarının devamını dilediler.

 

 

Sincan İlçe Kaymakamımızın Badminton Takımımızı KabulüSincan İlçe Kaymakamımızın Badminton Takımımızı KabulüSincan İlçe Kaymakamımızın Badminton Takımımızı KabulüSincan İlçe Kaymakamımızın Badminton Takımımızı KabulüSincan İlçe Kaymakamımızın Badminton Takımımızı KabulüSincan İlçe Kaymakamımızın Badminton Takımımızı Kabulü

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.02.2015 - Güncelleme: 16.12.2022 00:00 - Görüntülenme: 980
  Beğen | 0  kişi beğendi