Haber ve Duyuru Kanalımız Açıldı

Duyuru Kanalı

Öğrencilerimize ve velilerine okulda yürütülen çalışmaların, haberlerin, duyuruların daha hızlı bir şekilde iletilmesi amacıyla Telegram uygulamasında bir duyuru kanalı kurulmuştur. Veliler kanala katılarak duyuruları takip edebilir.

Abonelik için herhangi bir ücretin ödenmesi gerekmemektedir. Kanala abone olmak zorunlu değildir. Okulda yürütülen çalışmaları yakından takip etmek isteyen veliler katılabilir. Duyuru kanalında iletişim tek yönlü olarak yapılacaktır. Okuldan velilere doğru bilgilendirmeler olacaktır.

Okul yönetiminin velilere önemli ve acil konular ile ilgili olarak gönderdiği SMS´lerin gönderilmesine devam edilecektir.

Kanalda Neler Var?

·         Okul Yönetiminden duyurular

·         Okul Aile Birliği duyuruları

·         Haberler

·         Fotoğraf, videolar

·         Öğrenci Ödev- Hatırlatmaları

·         Uzaktan Eğitim çalışmaları

Kanala Nasıl Katılabilirim?

·     Telefonunuza Telegram uygulaması kurun.

·     Telegram uygulaması kurulduktan sonra telefonunuza SMS olarak ulaştırdığımız linki tıklayarak kanalımıza abone olun. Telefonuna SMS ulaşamayan velilerimiz, öğrencisinin sınıf rehber öğretmeni ile ya da okul idaresi ile irtibata geçerek okul Telegram duyuru kanalı linkini talep edebilirler.

Kanala katılmak zorunlu mu?

Hayır. Ancak okulun çalışmalarından anında haberdar olmak için katılmanız kesinlikle önerilir.

Bu hizmet ücretli mi?

Hayır.

Katılımcılar diğer katılımcıları görebiliyor mu?

Hayır. Katılımcılar diğer katılımcıların bilgilerini göremez. Telefon numaraları, isim bilgileri, kullanıcı bilgileri gizli kalır.

Yayın: 22.10.2022 - Güncelleme: 22.10.2022 22:30 - Görüntülenme: 1157