Etiket Sonuçları: gezi

Ekm

Öğrencilerimiz, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Feray Koçak eşliğinde, Ankara Edebiyat Festivali ve Dünya Kültür Festivaline katıldı. Edebiyat Festivali, Musiki Mektebinde gerçekleşti ve öğrencilerimiz düzenlenen seminerlere katılarak özellikle Ankara'nın edebiyatımızdaki yerini daha iyi öğrendiler. Seminerleri veren profesörler ve Ankara ile ilgili kitaplar yazan yazarlar ile tanışarak sohbet etme imkanı buldular. Sonrasında Cermodern Sergi Merkezinde gerçekleşen Dünya Kültür Festivaline katılarak 30 ülkenin stantlarında o ülkelerin kültürlerini, yemeklerini, yöresel giyimlerini ve insanlarını tanıdılar, onlarla yabancı dilde sohbet etme imkanı buldular. Bolca ikramın olduğu festivalde birçok her ülkeden birçok hediye edindiler. Katılım sağlayan öğrencilerimiz gezimizde yaşadıklarını arkadaşlarıyla paylaşarak mutluluklarını ifade ettiler.

Eyl

Botaş'ın tanıtım programı faaliyetleri, okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri Pınar ELİTOK ve Ayşegül KINAL'ın yer aldığı ve 11. sınıflardan 40 öğrencinin bulunduğu ekip saat 10.00' da okul bahçesinde servisler aracılığıyla götürülmesi ile başladı. Ardından Doğalgaz İşletme ve Piyasa İşlemleri Bölge Müdürlüğü Konferans Salonunda yetkili tarafından öğrencilerimize konuya ilişkin sunum yapıldı. Öğrencilerimizin soruları ile sunum sonlandı. Akabinde öğrencilerimizle Scada Merkezi Ziyareti yapıldı. Son olarak yemek servisi yapıldıktan sonra gezimiz sona erdi. Gezi sonrasında öğrencilerimiz konuyla ilgili bilgi sahibi oldu. Aynı zamanda öğrencilerimizin mesleklerle ilgili fikirleri oluştu, araştırma becerileri gelişti. Öğrencilerimiz orada sunum yapan ve çalışan kişileri model alarak öğrencilerimizin geleceğe dair planları şekillendi ve  ders çalışma motivasyonları arttı. Öğrenci ve öğretmenlerimizi güzel bir şekilde ağırlayan Botaş ailesine teşekkür ederiz.

Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Gülseren Narin Demir ve 10-A Sınıfı öğrencileri birlikte, 8 Mayıs 2018 Salı Günü Çankaya Köşkü Müzesini gezdiler.

Mrt

02.03.2018 Cuma günü bir grup öğrenciyle okulumuz Havacılık Külübü Öğretmenimiz Emine Yumşakdemir başkanlığında TÜRK HAVA KURUMU VE HAVACILIK VAKFI TEKNİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE inceleme gezisinde buulndu.