Doğa Dostu Yenilikçi Sınıflar e-Twinning Projesi

Okulumuz Matematik öğretmeni Nagihan ATICI POLAT öncülüğünde katıldığımız e-Twinning projemizin ;ECO FRIENDLY INNOVATIVE CLASSES (Doğa  Dostu Yenilikçi Sınıflar)

Türkiye-İspanya kurucu ortaklığı ile gerçekleştirilen,7 farklı ülkeden katılımcılarla yürütülen projeye  okulumuzdan 11.Sınıf seviyesinde 6 öğrenci katılıyor.

Özellikle Küresel Isınma, İklim Değişikliği, Atık Yönetimi,Sürdürülebilir hayat konuları üzerinde durulan projede öğrencilerim Web-2 araçlarını kullandıkları,uzman seminerlerine katılıp ortak ürün oluşturdukları ,İngilizcelerini geliştirdikleri bir proje hedeflenmektedir.

Mart ayında başlanan, Mayıs ayının sonunda tamamlanacak projede yapılan etkinliklerden örnekler;Okul panosu hazırlama,çiçek dikimi,Çankaya Katı Atık Merkezine gezi…

.03-05-202303-05-202303-05-2023

Yayın: 03.05.2023 - Güncelleme: 03.05.2023 19:17 - Görüntülenme: 282