T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / SİNCAN - Sincan Anadolu Lisesi

Ankara Siyasal Mezunu Öğrencimiz "Kariyer Günleri"nde Bizimleydi ..

Bugun 19/04/2019 cuma gunu 2012 mezunlarimizdan, Ankara Siyasal Bilgiler Mezunu Kaymakam adayi Elif Bal, 12.sinif ogrencilerimizle "Meslek Tantımı ve Kariyer Günleri" buluşmasi kapsaminda söyleşide buludu.

Pek çok ünlünün siyssetçinin yetiştiği Anakra Siyasal Bilgiler Fakültesine  giripa ordan başarıyla  mezun olmuş, kendi okullarından mezun birinin söyledikleri öğrencilerimiz üzerinde daha çok etkili oluyor.Elif BAl; lisedeki yaşantısı,üniversiteye hazırlanma süreci ve üniversite eğitimi boyunca edindiği tecrübelerini öğrencilerle paylaşıp onlara tavsiyelerde bulundu.

 Başarılı Kaymakam Adayı öğrencimizie, onu yetiştiren başta ailesi ve öğretmenlerine  teşekkür ediyor, yakında gireceği Kaymakamlık sınavında kendisine başarılar diliyoruz.

 

.Kariyer Günleri-Zeynep BAlKariyer Günleri-Zeynep BAlKariyer Günleri-Zeynep BAlKariyer Günleri-Zeynep BAlKariyer Günleri-Zeynep BAlKariyer Günleri-Zeynep BAlKariyer Günleri-Zeynep BAlKariyer Günleri-Zeynep BAlKariyer Günleri-Zeynep BAlKariyer Günleri-Zeynep BAlKariyer Günleri-Zeynep BAl

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 21.04.2019 - Güncelleme: 21.04.2019 13:37 - Görüntülenme: 2208
  Beğen | 1  kişi beğendi